قیمت ترازو

قیمت ترازو - ترازو - باسکول

قیمت ترازو

قیمت ترازو - ترازو - باسکول

Omron BF511 ترازو دیجیتال امرن مدل

این ترازو به غیر از اندازه‌گیری وزن، BMI ‏ را نیز اندازه‌گیری کند‏.‏ یکی از ویژگی‌های مثبت این مدل، صفحه نمایش نسبتا بزرگ آن است که باعث می‌شود وزن به ‌صورت خوانا نمایش داده شود‏.‏از دیگر ویژگی‌های این ترازو می‌توان به سیستم خاموشی خودکار اشاره کرد که پس از پایین آمدن از آن، ترازو را در طی چند ثانیه خاموش می‌کند‏.‏ این محصول به 4 حافظه مجهز است که برای حداکثر 4 نفر به کار می‌رود‏

شماره  تماس : 66919619-021

ترازو دیجیتال کمری EB 9352

ترازو دیجیتال کمری EB 9352 :
- ظرفیت  : 150 کیلوگرم
- ضخامت شیشه : 6 میلی متر
- وزن  ترازو  : 1.34 کیلوگرم
- ابعاد صفحه: 74*35.6 میلیمتر
- درجه بندی توزین  : 100 کیلوگرم
- مجهز به ۴ سنسور کشش سنج برای اندازه گیری دقیق
- روشن خاموش اتوماتیک

ترازو-دیجیتال-کمری-EB-9352

روش نصب ترازو به کامپیوتر

امروزه در اکثر موارد استفاده از ترازو ، انتقال اطلاعات از ترازو به کامپیوتر بالاخص در ترازوی آزمایشگاهی حائز اهمیت است که جهت حصول این امر نیاز به نصب ترازو به کامپیوتر می باشد که دغدغه ی اصلی کاربران می باشد ، در بیشتر ترازو ها پورت usb و serial جهت اتصال به کامپیوتر قرار گرفته است ، ایجاد ارتباط بین ترازو و کامپیوتر توسط کابل انجام می گیرد توجه داشته باشید که پورت اتصال به کامپیوتر با پورت پرینتر ترازو اشتباه گرفته نشود از سویی نیز زمان اتصال کابل از ترازو به کامپیوتر ممکن است پشت کیس پورتی بنام سریالی نیابید در این صورت با خرید مبدل پورت مشکل را بر طرف نمایید ، سپس بعد از اتصال دستگاه ها ، به ترازو از طریق کامپیوتر یک کامنت ارسال نمایید تا  ترازو به شما وزنی را بدهد ( این کامنت از نوع رشته ای است که در ترازو ها مختلف می باشد که معمولا در دفترچه ی راهنمای نصب ترازو این رشته ذکر گردیده است . )  در انتهای رشته ای که به ترازوی دیجیتال می دهیم نیاز به terminator یعنی پایان دهنده وجود دارد که یا cr می باشد که در vb یا vbcr قابل دسترسی می باشد و یا Crlf که در vb یا vbcrlf قابل دسترسی می باشد .

جمع بندی کلی :

طبق نوع ترازو ابتدا ویژگی پورت ، باندریت ، پاریتی و غیره ... را تنظیم نمایید ، در مرحله ی دوم باید دربیابیم که ترازو با کامنتی صفر یا وزن می گیرد و بعد از کامنت terminator پایان دهنده کدام است .

 

دفترچه راهنمای ترازوی دیجیتالی کیا JTS-JSA

دفترچه راهنمای ترازوی دیجیتالی کیا JTS-JSA صرفا جهت تنظیم و راه اندازی ترازوی گرمی و آزمایشگاهی کیا طراحی شده است و در مورد ترازو دیجیتال با برند دیگر صادق نمی باشد ، با بررسی و مطالعه دفترچه راهنمای  ترازو عملکرد و عمر ترازو بهبود یافته و طولانی می گردد .

مشخصات فنی ترازوی دیجیتال :

  • ظرفیت توزین ترازو آزمایشگاهی کیا 50 گرم
  • دقت ترازو برابر با 0.001 گرم
  • وزن کشی قابل انتخاب در واحد های  OZ ، OZT ، DWT ، CT ، GN ، G
  • صفحه نمایش LCD با 6 دیجیت و نور پس زمینه
  • صفحه نمایشگر لمسی در مدل JSA
  • دارای کفه استیل
  • اندازه کفه ترازو دیجیتال برابر با قطر 65 میلیمتر
  • ابعاد ترازو 60 × 150 × 90 سانتی متر
  • دارای محفظه توزین ازمایشگاهی جهت کسر تاثیر هوای محیط ترازو
  • دارای حباب تراز جهت قرار دادن ترازو در حالت استاندارد
  • دارای یک عدد وزنه 20 گرمی
  • پایه های قابل تنظیم
  • قابل استفاده با باطری AAA * 4
  • آداپتور ترازو 6V-200maH
  • دارای قاشق ، کاسه و پنس پلاستیکی

دکمه های عملیاتی :

1و2و2 PCS   : عملکرد شمارشی

2و2و2 ON/OFF  : روشن و خاموش

3و2و2  MODE : تغییر واحد وزن کشی

4و2و2  (TARE ) : برای وزن کشی خالص یا صفر کردن استفاده می شود ، برای فعال کردن عمل پارسنگ دکمه TARE را فشار دهید تا نمایشگر وزن صفر را نشان دهد برای صفر کردن وزن منفی نیز از دکمه TARE استفاده کنید .

نحوه راه اندازی سیستم ترازو آزمایشگاهی کیا :

برای راه اندازی ترازو نیاز به 4 عدد باتری نیم قلمی یا یک ورودی ACمی باشد ، قبل از استفاده مطمئن باشید که ترازو به برق متصل است و یا دارای باتری می باشد برای وزن کشی ترازو را بر روی یک سطح محکم و مسطح قرار داده و آن را به دور از هر رطوبت و امواج رادیویی قراردهید در صورت نیاز شما می توانید از تراز بودن سطح نیز اطمینان حاصل کنید .

دکمه ی ON/OFF را فشار دهید تا ترازو روشن شود وقتی ترازو " 0.000" نشان داد آماده به کار است و شما می توانید با قرار دادن نمونه وسط کفه ی ترازو دیجیتال وزن کشی کنید .

واحدهای وزن کش :

ترازو می تواند از واحد های OZ - OZT- DWT - CT - GN - G جهت وزن کشی استفاده کند برای انتخاب واحد مورد نظراز دکمه ی " MODE " استفاده کنید ، همچنین ترازو آخرین واحد انتخاب شده را به حافظه سپرده و در دفعه ی بعد که ترازو را روشن می کنید از آن واحد استفاده خواهد کرد ، شما می توانید واحد های وزن کشی را وسط عملیات وزن کشی نیز تغییر دهید .

عملکرد پارسنگ :

عملکرد پارسنگ به شما این اجازه را می دهد که وزن خالص مواد را بدون احتساب وزن ظرف آن وزن کشی کنید برای استفاده از این عملکرد ابتدا ترازوی دیجیتال را در حالت عادی روشن کنید و منتظر بمانید تا صفحه نمایش صفر شود سپس ظرف مورد نظر را بر روی آن قرار دهید سپس دکمه ی "TARE" را فشار داده تا وزن ظرف احتساب نشود و ماده ی مورد نظر را جهت وزن کشی داخل ظرف قرار دهید ، حالا اگر شما ظرف را از روی پلتفرم جا به جا کنید با وزن منفی روبه رو خواهید شد که جهت بر طرف کردن این موضوع دوباره دکمه ی "TARE " را فشار دهید .

عملکرد شمارشگر :

  • ترازو را روشن کنید و منتظر بمانید تا نمایشگر صفر شود .
  • تعداد نمونه را بر روی ترازو قرار دهید (75و50و25ویا 100 عدد )
  • دکمه ی (PCS) را فشار داده وبرای 2 ثانیه نگه دارید . تا ترازو عددی تصادفی را نشان دهد برای مثال "100"
  • از دکمه ی " MODE" جهت انتخاب تعداد قرار داده شده نمونه برروی ترازودیجیتال استفاده کنید .
  • دکمه ی " PCS" را برای تایید عملیات های بالا فشار دهید حالا در گوشه ی نمایشگر ترازو حرف PCS نشان داده خواهد شد که نشانگر این است که ترازو در حالت شمارشگر می باشد .
  • تعداد نمونه ی قرار داده شده بر روی ترازو را بردارید .
  • حالا می توانید هر تعداد ازنمونه را برروی ترازو قراردهید تا نمایشگرترازوی دیجیتال تعداد آن را نشان دهد .
  • حالا شما می توانید با استفاده از دکمه های " PCS"و " MODE" حالت وزن کشی یا شمارشگر را انتخاب کنید .

کالیبراسیون ترازو :

ترازوی دیجیتال را روشن کنید و منتظر بمانید تا نمایشگر ترازو صفر شود ، سپس دکمه ی "MODE" را فشار دهید دکمه ی " MODE" را دوباره فشار دهید وزن خواسته شده به صورت 0000 که همان 20 گرم می باشد را روی کفه ترازو قرار دهید و صبر کنید تا " PASS" در صفحه نمایش نشان داده شود سپس وزنه را بردارید و ترازو را خاموش کنید تا کالیبراسیون انجام شود .