قیمت ترازو

قیمت ترازو - ترازو - باسکول

قیمت ترازو

قیمت ترازو - ترازو - باسکول

لودسل باسکول استنلس استیل

لودسل باسکول استنلس استیل : باسکول ، ترازو با ابعاد بزرگ و ظرفیت بالا می باشد و برای توزین مواد و کالاهایی حجیم استفاده می گردد ، باسکول دارای بخش های متنوعی است شامل نمایشگر باسکول ، کیبرد ، بدنه ی فلزی ، برد ، پاور ، کفه ی توزین و لودسل باسکول می گردد .

لودسل باسکول در بهترین حالت از جنس استنلس استیل می باشد که نوعی استیل ضد زنگ است ، این استیل در برابر تغییرات محیطی مقاوم بوده و ضد خوردگی می باشد و این موجب می گردد تا لودسل باسکول پس از گذشت زمان طولانی حساسیت توزین خود را از دست نداده و مقاومت بدنه ی خود را در شرایط آب و هوایی گوناگون حفظ نماید .

استفاده از استنلس استیل در لودسل بیشتر در باسکول صنعتی به دلیل محیط استفاده از دستگاه کاربرد داشته و کمتر در باسکول فروشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد

همانطور که در تحقیق زیر در رابطه با استنلس استیل ذکر گردیده است ، استنلس استیل با گرید های متفاوتی تعیین می گردد و بر حسب نوع و مقدار آنها مقاومت در برابر تغییرات محیطی ارزیابی می گردد .

استنلس استیل چیست؟

استنلس استیل یا فولاد های ضد زنگ آلیاژهایی بر پایه آهن هستند که شامل حداقل 10.5% کروم باشند . در این میان تنها تعداد کمی از آنها محتوی بیش از 30% کروم یا کمتر از 50% آهن میباشد ، خاصیت ضد زنگ بودن این فلزات بوسیله شکل گیری یک پوسته اکسید کروم بر روی سطح آنها میباشد که این لایه اکسیدی در حضور اکسیژن تشکیل شده و تقویت می شود .

Se Mo Ni Cu Ti Si Al Nb جهت بهبود خواص استیل افزوده می شوند ، لازم به توضیح است که درصد کربن این محصولات از مقادیر کمتر از 0.03% تا 1% قابل تغییر می باشد .

انتخاب نوع استنلس استیل در صنعت به عوامل مختلفی مانند مقاومت خوردگی ، خواص مکانیکی ، خواص حرارتی خواص شمیایی خواص تولیدی موجود بودن قیمت محصولات و... بستگی دارد که از این میان مقاومت خوردگی خواص مکانیکی و خواص حرارتی معمولا از مهمترین فاکتور ها می باشد .

انواع گرید های استنلس استیل

سری 300 یا استنلس نگیر ( غیرمغناطیسی یا نگیر )

آلیاژ اهن کروم نیکل با کربن کمتر از 0.1 درصد

سر ی 400 یا استیل بگیر( مغناطیسی یا بگیر )

 آلیاژ آهن کروم با کربن کمتر از 0.1 درصد

سری 300 و موارد کاربرد آن

304 رایج ترین گرید استنلس استیل است که همان 18.8 کلاسیک می باشد .

316 بعد از 304 رایج ترین گرید است و در صنایع غذایی و جراحی کاربد دارد به علاوه آلیاژ مولیبدن موجود در آن از فرسایش جلوگیری می کند همچنین بخاطر مقاومت زیاد در برابر کلر در مقابل گرید 304 در صنایع دریایی هم بکار میرود . 321 این گرید شبیه گرید 304 است با این تفاوت که  آلیاژ 321 به علت وجود ترکیبات تیتانیوم در آن مقاومت زیادی در برابر جوشکاری ندارد این آلیاژها به علت شکل پذیری عالی ، مقاومت در برابر خوردگی و جوش پذیری مناسب از پر مصرف ترین گروه استنلس استیل محسوب می گردند در شرایط تابیدگی همگی آنها غیر مغناطیسی می باشد .

سری 400 و موارد کاربرد آن

410 مقاوم در برابر سایش است اما در برابر خوردگی مقاومت کمی دارد .

420 گرید مخصوص کارد و چنگال قابلیت پولیش خوبی دارد .

430 گرید مخصوص دکوراسیون است به عنوان مثال در تزئینات داخلی اتومبیل کاربرد دارد قسمت اعظم استیلهای طرحدار با گرید 430 بگیر می باشد این گرید قابلیت شکل پذیری خوبی در درجه حرارت کم دارد و مقاوم در برابر خوردگی است .

استنلس استیل های مغناطیسی , دارای میزان کمی کربن بوده و کروم و مولیبدن به عنوان عناصر اصلی در این آلیاژ محسوب می گردد .

این گروه بوسیله عملیات حرارتی سخت شدنی نبوده و در کلیه شرایط مغناطیسی می باشند .

کاربرد ورقهای استنلس استیل در صنعت آسانسور و دکوراتیو

کلیه ورقهای استیل طرحدار در دو گرید 430 بگیر و 304 نگیر جهت پوشش بدنه , سقف و درب آسانسور در ضخامت های گوناگون در ابعاد مختلف و در رنگهای بسیار متنوع : نقره ای - طلایی -  آبی - مشکی -مسی - دودی دارای کاربرد بسیار ویژه و زیبا می باشد .
 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.